Cauta in acest subiect:
1 Utilizatori anonimi
„We f__ked up the West and now we’re coming to Romania |
||
|---|---|---|
|
Ma scuzati ca va intrerup...
![]()
Inscris la:
6/3/2006 16:46 Mesaje:
35
![]() |
Declaratia pe de-a intregul:
Quote: „We f__ked up the West and now we’re coming to Romania, we will f__k up all the agriculture here“, spune pe sleau fostul director de productie al concernului Pioneer, care, potrivit surselor noastre, este Karl Ottroch, in prezent pensionar, care deruleaza afaceri private in Ungaria. Acesta a avut mari dificultati cu Pioneer dupa ce a facut declaratiile pentru documentar. Din categoria: cu ce ne hranim copiii! Quote: Regizorul Erwin Wagenhofer a fost de mai multe ori in Romania. Acum cativa ani, a realizat un documentar in Delta Dunarii. Mai tineti minte cum miros rosiile adevarate ? Cred ca cele mai tinere nici nu au astfel de amintiri! ![]()
publicat in: 5/6/2006 2:16
Editat de admin la 5/6/2006 5:57:19
|
|
Transfer
|
||
Re: „We f__ked up the West and now we’re coming to Romania |
||
|---|---|---|
|
Chiar nu ma pot abtine.
![]()
Inscris la:
8/12/2005 16:02 Mesaje:
114
![]() |
Hopaaa... ti-a editat adminul postarea! LOOL .. cred ca nu da bine povestea cu f__ed up chiar daca este un citat
Doar soia ? Pai avem in tara cartofi modificati genetic, soia, porumb, pruni si cine stie cate altele! Cartofii sunt in Banat, prunii in Bistrita, soia peste tot, porumbul zice-se ca inca nu se cultiva dar numai Dumnezeu stie ce si cum. Quote: Prunii MG ( modificati genetic) prezintă riscuri serioase pentru sănătatea oamenilor deoarece conțin o genă care oferă rezistență la antibiotice, cum ar fi Kanamicina. Directiva Uniunii Europene asupra eliberării deliberate a OMG în mediu cere ca toate plantele MG cu gene care dau rezistență la antibiotice și care pot avea efecte adverse asupra sănătății, să fi fost deja eliminate până în anul 2004. Aderarea României în UE fiind planificată pentru 2007, guvernul pune în pericol procesul aderării, nereușind să pună în aplicare legislația precară care ar trebui să controleze OMG-urile. Din pacate nu se fac publice ( in sensul ca mass-media nu preia informatie) o serie de rezultate din cercetarile legate de organismele modificate genetic. Uite numai cateva selectii: Quote: Chiar dacă soia MG este percepută ca fiind echivalentă din punct de vedere al compoziției chimice cu soia obișnuită, studiile pe termen scurt (pe perioadă de o lună) realizate pe vaci hrănite cu soia MG arată că laptele produs de acestea a avut un conținut ATENTIE ... INGRASA !Quote: Testele realizate timp de o lună pe șoareci hrăniți cu proteina CP4 EPSPS provenită din soia MG au arătat schimbări semnificative în greutate. Atât masculii, cât și femelele au suferit schimbări în greutate cuprinse între 5% și 13% în comparație cu grupul de control hrănit cu soia convențională. Tot în cadrul acelorași studii au fost detectate schimbări în greutatea rinichilor și a testiculelor. Cu toate acestea, autorul, angajat al companiei Monsanto, a încercat din nou sa minimizeze semnificația acestor rezultate (HAMMOND și col. 1996). Quote: La șapte ani de la aprobarea pentru cultivare a plantelor de soia modificată genetic, cercetătorii de la Universitatea din Urbino (Italia) au efectuat teste constând în hrănirea unor șoareci cu soia MG pe o perioadă de opt luni. Rezultatele histopatologice au indicat o alterare în activitatea enzimatică a pancreasului, o modificare morfologică a celulelor pancreatice, modificări apărute la nivelul interacțiilor dintre nucleu și citoplasmă și o scădere a nivelului proenzimei α-amilază la nivelul pancreasului (MALATESTA și col.2002b). Analize ulterioare au evidențiat diferențe în ceea ce privește dimensiunea nucleilor și forma hepatocitelor din ficatul șoarecilor hrăniți cu soia MG (MALATESTA și col. 2002a). Aceste modificări au fost depistate numai la șoarecii cu vârsta de peste 120 de zile. Șoarecii sub această vârstă nu prezintă aceste modificări. Cauzele si posibilele urmări ale modificării formei și dimensiunilor nucleilor hepatocitelor (forma neregulată și dimensiuni mai mici decât normalul) sau ale modificărilor survenite în activitatea enzimatică sunt deocamdată necunoscute. Traiasca aleregiile ! Alea noi care vor veni Quote: Până în prezent evaluarea posibilității de acțiune pe post de alergen a plantelor de soia MG a fost subestimată. Acest tip de evaluare prin analizarea bazelor de date și prin analize in vitro ale compoziției proteice, nu oferă rezultate corecte. Mulți cercetători au contestat acest tip de cercetare (SPÖK și col. 2005). Tot din categoria ingrozire placuta, sursa citatelor
publicat in: 11/6/2006 16:46
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
Hop si eu
![]()
Inscris la:
12/5/2006 23:29 Mesaje:
16
![]() |
Am citit si m-am ingrozit. Presa de ce nu scrie despre toate aceste probleme ?
Culmea, medicul la care merg pentru problemele legate de fertilitate mi-a spus sa fiu atenta la ceea ce mananc! Adica regim natural, fara chimicale. Ceva legat de substante cu efect similar estrogenilor sau cam asa ceva.
publicat in: 12/6/2006 20:18
|
|
Transfer
|
||
||
|---|---|---|
|
![]()
Inscris la:
6/3/2006 16:46 Mesaje:
35
![]() |
meyy .. astia-s dusi cu pluta!
Pai aseara pe TVR2 era un nene de la nu'sh ce institut de cercetari ( din Ro, evident) si spunea ca nu-s probleme cu efectele omg-urilor asupra organismului uman!! Nu ca am incredere in roman .. dar totusi! Ce scrie in chestiile alea din link-uri este brrr.... infiorator!
publicat in: 13/6/2006 19:08
|
|
Transfer
|
||
||
|---|---|---|
|
![]()
Inscris la:
14/2/2006 10:58 Mesaje:
29
![]() |
Nu as vrea sa va speriati dar nu pot sa nu va spun.
Acum cateva zile ne-am vizitat cu niste amici de familie, sot si sotie, ai caror parinti locuiesc la tara. Tocmai venisera de pe acolo si au insistat sa luam niste legume, ca sunt crescute natural. Ma rog, e vorba de rosii. Ca sunt coapte natural, nu fortate. Dar poate nu stiati cum coc fortat taranii nostri rosiile, mai nou. Cu arsenic. Initial am crezut ca nu stiu ei ce vorbesc, insa se pare ca pentru a reusi coacerea concomitenta a unei cantitati de rosii, sa se poata duce la piata cu cantitati mai mari deodata, se injecteaza cumva o cantitate infima de arsenic. Nu sunt sigur, ca in acel moment deja il vedeam pe Napoleon. Cica efectul este stoparea evolutiei si o inrosire/coacere rapida. "Nu ati observat ca dupa ce mancati rosii a doua zi va simtiti ...." "Sa vedeti ca de la astea nu aveti nimic.." Eu nu observasem. Uneori mai beau o bere, daca ma simt mai rau a doua zi, pun pe seama tutunului si al berii, eventual. Ma uitam in ochii lor si realizam ca vorbeau serios. Ori e vreo substanta la care oamenii locului ii zic arsenic, ori e chiar arsenic. Apoi, ma intrebam cine ar putea sa controleze marfa taranilor prin piete. Sunt sigur ca sunt tot felul de trucuri stiute doar de ei, vis-a-vis de agricultura. Dar asta m-a pus pe ganduri. Rosiile romanesti.... pacat.
publicat in: 22/7/2006 10:10
|
|
Transfer
|
||
Re: Rosiile coapte fortat |
||
|---|---|---|
|
![]()
Inscris la:
17/8/2005 11:05 Mesaje:
38
![]() |
Joe, nush ce sa zic.
La cat de lipsiti de scrupule suntem, si ma refer la noi toti, nu m-as mira sa se puna arsenic la rosii. Chiar daca ar constientiza ca e daunator, pentru un profit mai mare cred ca nici nu ar clipi macar. Pe de alta parte, la cat de lipsiti de scrupule suntem, sunt convins ca multi dintre ei ar fi exagerat si am fi avut cazuri de otravire, pana acum. Ar fi interesant de monitorizat locurile de unde se poate cumpara arsenic. Cat, cand si cine cumpara?
publicat in: 23/7/2006 10:32
|
|
Transfer
|
||

Navigare aici:
Parerea ta
Vremea
adauga la favorite

Sectia Maternitate

Transfer