Cauta in acest subiect:
1 Utilizatori anonimi
Spagutza de la gradinitza |
||
|---|---|---|
|
Ma scuzati ca va intrerup...
![]()
Inscris la:
14/2/2006 10:58 Mesaje:
29
![]() |
E vremea inscrierilor la gradinita. Am vorbit cu sotia sa ne infiintam zilele astea pe la gradinita cea mai apropiata de noi, care este una de stat, dar am constatat ca se aplica metoda "Inca nu e timpul".
Cred ca daca astept pana "e timpul", o sa fie "prea tarziu". Am pus la cale o "strategie" sa incepem cu un mare buchet de flori pentru doamna directoare, asa ca un compromis intrucat sunt alergic la ideea de "atentie". Stiu ca oricine ar trebui sa beneficieze de prezumtia de nevinovatie dar cred ca stiu totusi despre ce e vorba, ca locuiesc in zona asta de o caruta de ani. Apoi mai sunt si ceilalti parinti cu tot cu experientele lor "minunate" legate de aceesi gradinita.
publicat in: 1/4/2006 11:28
|
|
Transfer
|
||
Re: Spagutza de la gradinitza |
||
|---|---|---|
|
Daca imi dati voie...va contrazic
![]()
Inscris la:
8/12/2005 0:28 Mesaje:
46
![]() |
Am fost si eu saptamina trecuta sa-mi inscriu copilul la gradinita. Din Ianuarie am incercat lucrul acesta si mi s-a spus sa revin in Martie. Am fost si...."mai e timp", acelasi raspuns ca al tau. O fi oare aceeasi gradinita ?
Glumesc. Cert este ca dupa ceva discutii intre mine si Directoare, aflind unde lucram si cu ce ne ocupam s-a razgindit si mi-a propus sa o inscriu la o clasa speciala pe care o au creata in aceasta gradinita...deschide frumos caietul si o noteaza pe fata mea a patra pe lista. Surpriza.....iar actele trebuie duse in iunie. Eu nu eram pregatita cu nici o atentie, dar probabil ca ma voi duce cu un buchet de flori saptamina viitoare. La aceasta grupa de care iti povestesc se platesc in plus 800.000 lei vechi pe luna, in afara celor pe care ii dai pe zi lunar. Gradinita este de stat,in Drumul Taberii. Voi unde ati cautat ?
publicat in: 1/4/2006 15:33
|
|
Transfer
|
||
||
|---|---|---|
|
Chiar nu ma pot abtine.
![]()
Inscris la:
18/8/2005 20:19 Mesaje:
71
![]() |
noi am cautat in zona Tineretului, dar vad ca nici pana acu nu au inceput, cica, inscrierile...
...poate raman pe dinafara....ce zici sa fac? Sa ma duc la directoare? Direct? ![]()
publicat in: 9/4/2006 1:19
|
|
|
Fii atent daca faci femeia sa plinga, pentru ca Dumnezeu ii numara lacrimile. Femeia a fost facuta din coasta. Nu din picior, ca sa fie calcata, nu din cap ca sa fie superioara. Ci dintr-o parte, ca sa fie egala. Sub mina ca sa fie protejata si linga inima ca sa fie iubita" |
||
Transfer
|
||
||
|---|---|---|
|
![]()
Inscris la:
8/12/2005 0:28 Mesaje:
46
![]() |
Da, cu tupeu. Daca te rogi de ele nu mai gasesti. Ia un buchet de flori si "sa vezi cite locuri rasar". Astept sa-mi zici ce ai rezolvat.
publicat in: 9/4/2006 17:48
|
|
Transfer
|
||
||
|---|---|---|
|
![]()
Inscris la:
25/8/2005 3:25 Din Romania
![]() |
Clar. Imediat ce iei salariul, treci pe la directoare.....
![]() Si ia si pozitia ghiocelul.
publicat in: 10/4/2006 9:54
|
|
Transfer
|
||
||
|---|---|---|
|
![]()
Inscris la:
14/2/2006 10:58 Mesaje:
29
![]() |
Hmmm. Am gasit o gradinita OK. Apoi mi-am adus aminte ca ati publicat pe site adresele gradinitelor din Bucuresti, si am cautat-o pentru telefon, dar nu am gasit-o.
Culmea, le-am gasit pe cele cu care am avut experiente neplacute. As fi acordat un vot.
publicat in: 8/5/2006 2:19
|
|
Transfer
|
||
||
|---|---|---|
|
Webmaster
![]()
Inscris la:
1/8/2005 14:20 Mesaje:
209
![]() |
Baza de date cu adrese nu e completa, evident. Dar oricine poate propune o adresa. Apoi, bineinteles puteti sa le apreciati acordandu-le o nota.
Asadar. Propuneti adrese (de gradinite, cabinete, etc), si ceilalti membrii sau utilizatori anonimi va vor fi recunoscatori.
publicat in: 8/5/2006 12:33
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
![]()
Inscris la:
13/2/2006 17:11 Mesaje:
27
![]() |
As vrea sa propun si eu doua gradinite, ambele notate cu bila alba, din sectorul 6.
Gradinita nr.273 Adresa: Str. Valea lui Mihai nr.1 Telefon: 413.38.42 si Gradinita nr. 217 Adresa: Str. Bucsenesti nr.20 Telefon: 413.22.44 (in spatele Tip-Top Dr. Taberei)
publicat in: 16/5/2006 17:14
|
|
Transfer
|
||
||
|---|---|---|
|
![]()
Inscris la:
25/8/2005 3:19 Mesaje:
32
![]() |
Foarte bine daca poti recomanda ceva bun, insa cred ca admin recomanda completarea bazei de date cu adrese aici.
Bineinteles, trebuie sa fiti logati ca sa puteti adauga ceva...
publicat in: 18/5/2006 0:48
|
|
Transfer
|
||
||
|---|---|---|
|
![]()
Inscris la:
17/8/2005 11:05 Mesaje:
38
![]() |
Va dati seama, in cativa ani spagile vor fi eradicate, ne vor intreba copii nostri citind in manualele de istorie, "tata ce e aia spaga?". Cam cum citeam noi de haiduci, aveam idee cam ce faceau ei dar nu vazusem unul in carne si oase.
Iar noi le vom spune, "Cum sa iti spun eu ca sa intelegi ce era spaga, fiule. Era ceva rau, dar din pacate doar cu ajutorul ei am reusit sa te dau la gradinita si pe la scoli..." Vom fi crezuti? loool, sa speram ca vom prinde vremuri in care sa ne gandim cu nostalgie la spaga...
publicat in: 9/7/2006 11:21
|
|
Transfer
|
||

Navigare aici:
Parerea ta
Vremea
adauga la favorite

Sectia Maternitate

Transfer

Glumesc. Cert este ca dupa ceva discutii intre mine si Directoare, aflind unde lucram si cu ce ne ocupam s-a razgindit si mi-a propus sa o inscriu la o clasa speciala pe care o au creata in aceasta gradinita...deschide frumos caietul si o noteaza pe fata mea a patra pe lista. Surpriza.....iar actele trebuie duse in iunie. Eu nu eram pregatita cu nici o atentie, dar probabil ca ma voi duce cu un buchet de flori saptamina viitoare. La aceasta grupa de care iti povestesc se platesc in plus 800.000 lei vechi pe luna, in afara celor pe care ii dai pe zi lunar. Gradinita este de stat,in Drumul Taberii. Voi unde ati cautat ?
...poate raman pe dinafara....ce zici sa fac? Sa ma duc la directoare? Direct? 

Vom fi crezuti? loool, sa speram ca vom prinde vremuri in care sa ne gandim cu nostalgie la spaga...
sus