Navigare aici:
Parerea ta
Credeti ca suplimentele de vitamine au urmatorul efect asupra consumatorilor:
Nu au nici un efect.
Au un efect pozitiv asupra sanatatii si sperantei de viata.
Au un efect negativ asupra sanatatii si sperantei de viata.
Vremea
Bucuresti
Prognoza de acum
17 minute in urma
acoperit
Temp: 18 °C
Umiditate: 88 %
Roua: 16 °C
1021 hPa ⇔
Vant crescator
E la 6.2 mps
Nume:    Parola:   Am uitat parola.
                          inscriere

Cauta in acest subiect:   1 Utilizatori anonimi

« 1 (2)

Re: Bona profesionista
Ma scuzati ca va intrerup...
Inscris la:
13/2/2006 17:11
Off-line
Pana la urma cred ca tot matusica mea e de baza :) dar mai am putin timp la dispozitie ca sa hotarasc.

publicat in: 10/4/2006 14:36
Transfera publicarea catre alte aplicatii Transfer

Chiar nu ma pot abtine.
Inscris la:
8/12/2005 16:02
Off-line
Dorina,

pana la urma, ce ai facut cu bona ?

publicat in: 18/4/2006 23:35

Inscris la:
Off-line
Voi adopta solutia cea mai la indemana, fara alte cautari. Dar ma interesa dupa ce criterii se iau astfel de decizii si cu cine sunt lasati copiii care sunt prea mici pentru gradinita. Cresa e o solutie ?

publicat in: 26/4/2006 15:01

Chiar nu ma pot abtine.
Inscris la:
Off-line
In mod normal ar trebui sa fie o solutie cresa dar..

- costul ar fi destul de mare daca ar fi putini copii in grupa
- daca sunt multi copii, atunci educatoarele nu prea au timp de ei

- costurile mari ridica riscul unei astfel de afaceri .. desi cred ca s-ar gasi clienti.

Oricum, au ramas foarte putine crese. Multe mamici prefera sa stea cu copilul pana la 2 ani.

de la 2 la 3 ani ... ei aici ajungi la mana gradinitelor, daca au sau nu grupe de pitici.

publicat in: 10/5/2006 17:16

Inscris la:
Off-line
Ati auzit de legea care acorda mamicilor bonuri valorice de 3 milioane lei, special pentru plata cresei ? Numai sa nu stea acasa cu copilul, pana la 2 ani. Poate fi avantajos, nu-mi dau seama inca...

publicat in: 17/5/2006 15:01

Chiar nu ma pot abtine.
Inscris la:
Off-line
Adica te intorci la servici si peste salariu mai ai inca 3 milioane ?

publicat in: 17/5/2006 17:59

Daca imi dati voie...va contrazic
Inscris la:
8/12/2005 0:28
Off-line
Hai ca ma bag si eu in discutie.....dar m-as mira sa fie asa.

publicat in: 20/5/2006 1:04

Hop si eu
Inscris la:
13/5/2006 19:35
Off-line
Se pare ca asa e. Mai mult, vor sa schimbe un pic legea.

" Ministrul Muncii, Gheorghe Barbu, doreste o imbunatatire a legislatiei privind acordarea indemnizatiei pentru cresterea copilului pana la doi ani sau trei ani in cazul celui cu handicap. Acesta a declarat ca de la adoptarea OUG nr. 148/2005 privind sustinerea familiei in vederea cresterii copilului s-au constatat unele deficiente semnalate atat de beneficiari, cat si de institutiile implicate in aplicarea prevederilor acesteia, deficiente care au condus la imposibilitatea acordarii in bune conditii a indemnizatiei pentru cresterea copilului. Demnitarul a precizat ca in prezent beneficiaza de indemnizatie aproximativ 175.000 de persoane, costurile totale fiind de aproape 16.000 miliarde de lei vechi.

Incepand cu 1 ianuarie 2006, s-a realizat o "externalizare" a prestatiei existente, in sensul ca indemnizatia pentru cresterea copilului s-a stabilit la un cuantum fix de 800 RON lunar, fiind suportata din bugetul de stat. Totodata, incepand cu aceeasi data, parintii care se intorc la serviciu pot opta pentru acordarea unui stimulent lunar in cuantum de 300 RON pana la implinirea de catre copil a varstei de 2 ani si, respectiv, 3 ani pentru copilul cu handicap, care poate fi cumulata cu veniturile profesionale realizate.

De asemenea, din 1 ianuarie 2007 alocatia de stat pentru copiii de pana la 2 sau 3 ani se majoreaza la 200 RON, indiferent daca parintii realizeaza sau nu venituri profesionale.

Pe site-ul www.mmssf.ro a fost publicat proiectul de modificare si completare a OUG 148/2005 care prevede, in principal, includerea in categoria beneficiarilor indemnizatiilor pentru cresterea copilului si a altor categorii de persoane: cele care au lucrat cu contract de munca in strainatate; persoanele care au beneficiat de concediu fara plata pentru a participa la cursuri profesionale; persoanele care au statut de avocat, judecator sau procuror etc. Proiectul clarifica unele prevederi ale ordonantei de urgenta legate de acordarea indemnizatiei, dar si posibilitatea de a se acorda indemnizatia prin cont de card." www.romanialibera.ro

Ce nu inteleg: stimulentul lunar se cumuleaza cu alocatia ? Alocatia pentru copii peste 3 ani cate este ?

publicat in: 20/5/2006 20:53

Hop si eu
Inscris la:
12/5/2006 23:29
Off-line
Confuz textul. Ne poate lamuri cineva cum se aplica legea ?

Multumesc anticipat.

publicat in: 23/5/2006 22:13

[Cautare avansata]

Pagina de intrare | Contact | Despre noi | Harta site | Forum | Articole | Adrese utile

Copyright 2005-2006 Mintea copiilor