Cauta in acest subiect:
1 Utilizatori anonimi
Piticii atomici? |
||
|---|---|---|
|
Ma scuzati ca va intrerup...
![]()
Inscris la:
5/12/2005 12:44 Mesaje:
29
![]() |
Daca putem sa punem macar cateva afirmatii general valabile despre copii, atunci faptul ca sunt influentabili e una dintre ele.
Nu se poate sa nu vedem elevii din zilele noastre, si pe langa diferentele fata de elevii de ieri, normale de fapt, sa nu vedem ca in ziua de azi, telefoanele lor mobile pot fi mai sofisticate decat ale parintilor lor, si cred ca si piercing-urile lor sunt mai numeroase, iar tatuajele mult mai indraznete. Nu mai e chiar asa mult, caci oricum vremea trece repejor, si copilul meu va trece pragul scolii. V-ati gandit cum veti reactiona la constatarea unor influente de genul asta? Nu vreu sa spun ca un tatuaj e ceva rau, dar cred ca as prefera sa ii iau mobil. Chiar unul al naibi de scump.
publicat in: 3/1/2006 15:48
|
|
Transfer
|
||
Re: Piticii atomici? |
||
|---|---|---|
|
Hop si eu
![]()
Inscris la:
15/8/2005 13:08 Mesaje:
7
![]() |
Io-s Gica contra! Nu vede Mandra piercing si alte abureli pana nu da cu subsemnatul! Sa vad la ce-i foloseste!
publicat in: 3/1/2006 20:26
|
|
Transfer
|
||
||
|---|---|---|
|
![]()
Inscris la:
25/8/2005 3:19 Mesaje:
32
![]() |
Ramane de vazut in ce masura vom avea ceva de spus, in calitate de parinti.
Cred ca de obicei, atunci cand e vorba de un tatuaj, copilul nu va intreba parintele daca e de acord. Nici eu nu am intrebat-o pe mama cand mi-am lasat parul mai lung si nu m-as fi tuns daca nu era de acord. In sine, sunt aceleasi probleme, dar elemente noi cu duiumul. Mobilele sunt cele mai nevinovate. Mai sunt altele mai prafuite si mai albe....Si atunci parca iti vine sa preferi un tatuaj.
publicat in: 4/1/2006 14:05
|
|
Transfer
|
||
||
|---|---|---|
|
![]()
Inscris la:
17/8/2005 11:05 Mesaje:
38
![]() |
Hei. Inca un pic si gasim convenabil sa se ocupe chiar si cu chestiile alea prafoase, in loc de nu stiu ce alt ceva.
In calitate de parinti ar trebui sa fim mai optimisti cred. Ce ar fi ca pentru un mobil, care poate fi folositor la urma urmei, sa cerem ceva rezultate bune. Note, de exemplu. Apoi, poate ca ar trebui inceput mult mai devreme, cu chestii de genul bicicleta, si aia luata pentru ceva bun facut de copil.
publicat in: 6/1/2006 1:26
|
|
Transfer
|
||
||
|---|---|---|
|
Hop si eu
![]()
Inscris la:
15/9/2005 1:10 Mesaje:
16
![]() |
Nu stiu ce surprize o sa-mi ofere copilul meu mai tarziu. Incerc sa ii ofer o educatie diferita fata de cea a parintilor mei....
Dar, docamdata, fetita mea de trei ani este BARBI. Nu radeti! Ma lupt cu ea in fiecare dimineata. Nu vrea sa o imbrac decat "in roz", pentru ca asa e imbracata Barbi, elegant si asortat. Copilul va ofera in fiecare zi surprize placute ce ne fac sa zambim indiferent de starea noastra. Bucurati-va de ei cat mai sunt INGERASI!
publicat in: 13/1/2006 18:09
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
![]()
Inscris la:
13/2/2006 17:11 Mesaje:
27
![]() |
Copiii raman ingerasi atata timp cat ii putem feri de tot ce credem noi ca nu e bine. Pentru asta trebuie ca nu numai in familie sa aiba parte de tot ce e mai bun, ci sa ne asiguram ca si in celelalte medii pe care le frecventeaza, atmosfera este una benefica. Ma gandesc la gradinita, apoi scoala si grup de prieteni. Poate daca am avea suficienta viziune sa anticipam evolutia copilului nostru, nu ne-am teme de surprizele pe care ni le rezerva viitorul. Cred ca depinde aproape exclusiv de noi, parintii, ca surprizele sa fie unele pozitive.
publicat in: 20/3/2006 12:54
|
|
Transfer
|
||

Navigare aici:
Parerea ta
Vremea
adauga la favorite

Sectia Maternitate

Transfer