Navigare aici:
Parerea ta
Credeti ca suplimentele de vitamine au urmatorul efect asupra consumatorilor:
Nu au nici un efect.
Au un efect pozitiv asupra sanatatii si sperantei de viata.
Au un efect negativ asupra sanatatii si sperantei de viata.
Vremea
Bucuresti
Prognoza de acum
7 minute in urma
senin
Temp: 23 °C ↑
Se simte ca: 24 °C
Umiditate: 65 % ↓
Roua: 16 °C
1015 hPa ⇔
Vant: E la 1.5 mps
Nume:    Parola:   Am uitat parola.
                          inscriere

Cauta in acest subiect:   1 Utilizatori anonimi

Dinastia valorilor romanesti
Hop si eu
Inscris la:
7/2/2008 11:24
Off-line
Romania inseamna oamenii si valorile romanesti.
Desi provin din diferite perioade si domenii, marile personalitati, fara de care Romania ar fi aratat altfel astazi, raman adevaratele valori romanesti.

De ce? Din aceasta nevoie, am initiat un proiect prin care vrem sa aducem in mijlocul urbanului, printre copii, tineri, adulti sau batrani imaginea marilor personalitati care si-au pus amprenta asupra dezvoltarii societatii romanesti, de-a lungul timpului. Prezentat sub forma unui concept inedit, proiectul “Dinastia Valorilor Romanesti” va reuni 76 busturi care aduc in zilele noastre unele dintre cele mai importante constiinte romanesti.

Parcul “Dinastia Valorilor Romanesti” este conceput ca un loc de relaxare si totodata ca un loc de desfasurare a unor activitati educative.

Tinerii ne-au spus cum ar trebui sa arate!
In prima faza a proiectului am organizat un concurs “Tanar arhitect caut proiect”, la care am invitat tinerii studenti sau absolventi ai facultatilor de profil sa-si prezinte propria viziune despre cum ar trebui sa arate un loc destinat valorilor romanesti. Cel mai bun proiect a fost rasplatit cu 1.000 euro si va prinde viata in Parcul Tineretului din Bucuresti.

publicat in: 18/2/2010 21:09:36
Transfera publicarea catre alte aplicatii Transfer

[Cautare avansata]

Pagina de intrare | Contact | Despre noi | Harta site | Forum | Articole | Adrese utile

Copyright 2005-2006 Mintea copiilor